Salg- og levering Kundeservice Hurtig levering over alt

Dos Maderas 2x20 cl Gift box Caribbean Rum Ron Añejo 5+5 år og 5+3 år rom

Dos Maderas 2x20 cl Gift box Caribbean Rum Ron Añejo 5+5 år og 5+3 år rom
eb0505
Destilleri: Dos Maderas 5+5 samt 5+3 år Giftbox Alder: 5+5 år Type: Håndblended Alc. styrke: 40 % 2 x 20 cl.
Beskrivelse Specifikationer
PRIS DKK 259,00
Antal Lg i kurv
Lagerstatus: P lager (1 - 3 dages levering)
Beskrivelse

Huset blev grundlagt i 1877 af Sir Alexander Williams, en stor beundrer og connaisseur af sherry - og Arthuur Humbert, specialist i internationale relationer. I 1960'erne besluttede José, Nicolás, Jesús og Angel, som var medlemmer af Medina familien og arbejdede på andre Jerez vinhuse, at arbejde på at starte eget vinhus: José Medina y Compañia. Seneste tilegnelse var Williams & Humbert, som nu lægger navn til alle Medina virksomhedens aktiviteter. Huset har vundet stort annerkendelse for deres sherry, brandy og rom.

Master blenderen udvælger nøje mellem de mest eksklusive rom fra Barbados og Guyana. Når den ønskede blanding er fundet, lagre man rommen 5 år i Caribien.

Efter denne del af lagringsprocessen, bliver blandingen sejlet over Atlanten, til Williams & Humbert i Spanien, hvor anden del af lagringen begynder. Rommen bliver nu lagret 3 år i særlig udvalgte egetræs fade, som har været brugt tidligere til at modne den internationale prisvindende sherry "Dos Cartados" Oloroso og for at fuldende denne rom bliver den til sidste lagret 2 år på den tungere mere fyldige "Don Guido" Pedro Ximenez sherry, begge certificeret og godkendt af DO-Jerez - Xéres Sherry til at have en gennemsnits alder på 20 år.

Det sidste stadie, hvor denne fantastiske rom lagrer i Pedro Ximénez fade giver den flotte racfarve. Den er blød og delikat smag med noter af rosin, figen og vanilje.

Nydes ren i tulipan glas. Professionel bartendere anvender den ligeledes i div. cocktails.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System