Salg- og levering Kundeservice Hurtig levering over alt

Costalago Rosso

Costalago Rosso
sv0046
En af Zeni´s succes-vine er Costalago. Druerne er dyrket ved byen Bardolino, som kun ligger ca. 15 km fra den berømte by, Verona, som især er kendt for den gamle Arena. Farven er dybrød. Bouqueten vibrerer af mørk frugt, et stænk krydderi og fad. Smagen minder om en lækker ripasso, med masser af bl
Beskrivelse Specifikationer
Spar op til : DKK 9,00 Vejl. DKK 84,00
PRIS DKK 84,00
Antal Læg i kurv
Mængderabat (køb mere - spar mere)
Lagerstatus: På lager (1 - 3 dages levering)
Land Italien
Område Veneto
Årgang 2016
Drue Corvina, Merlot og Cabernet Sauvignon
Alkohol 14
Indhold 75 cl.
Beskrivelse

r flere gange kåret med 2 glas i ”Gambero Rosso”, (Italiens vinbibel)

Velegnet til: Pasta, grillet kød, vildt, lam og oste.Costalago er produceret som en Ripasso. Men udover den klassiske hoveddrue Corvina, anvendes de franske druer Cabernet Sauvignon og Merlot. Corvina druerne tørrer 40 dage inden man producerer vinen. Cabernet og Merlot tørrer kun 20 dage, da skinnet er tyndere og disse to druer ikke tåler mere. Lagret min. 8 måneder på store og små fade. Kan sagtens drikkes nu og kan uden problemer gemmes 5-6 år fra høstår. Vi anbefaler at den serveres ved 16-18 grader Vinen er super anvendelig, og passer fantastisk godt til kødretter og grill. Spring dog helt lette retter over. Ripasso-metoden 

Direkte oversat betyder "Ripasso" metoden, "passeret igennem igen".

Udtrykket betyder, at man tilsætter de upressede skaller fra Amarone

vinene efter at disse vine på tørrede druer er færdige med deres

gæring. Man lader altså den unge most eftergære på de upressede skaller

fra Amarone-produktionen. Dette giver ekstra smag, alkohol, krop,

karakter og garvesyre til vinen.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System