Salg- og levering Kundeservice Hurtig levering over alt

Noemia J Alberto Bodega Noemia de Patagonia

Noemia J Alberto  Bodega Noemia de Patagonia
eb0029
Mørk i farven, ristet aroma med brombær og hint af kaffe. Smag af violer, cedertræ, rig sort frugt, vanilje og overtoner af rosmarin. Finishes langvarig med søde hindbær.
Beskrivelse Specifikationer
if(Model.item.itemProductPriceINT != 0){
PRIS DKK 295,00
}
Varen er ikke på lager. Kontakt os evt. for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager (1000)
Varenr: eb0029
Beskrivelse

Da Hans Vinding Diers i starten af det nye årtusinde opdagede en gammel vinmark med Malbec-vinstokke tilbage fra 1930’erne, gik han sammen med sin far Peter Vinding Diers og den italienske vinproducent Grevinde Noemi Marone for at grundlægge det, der skulle blive Bodega Noemìa de Patagonia.

Vingården er i et nærmest perfekt mikroklima, som er stærkt influeret af to floder, der begge udspringer i Andesbjergene.

Druerne til Noemia J Alberto hentes fra en tilkøbt vinmark på 4 ha, der blev tilplantet i 1955 på upodede vinstokke, og som i dag er certificeret biodynamisk.

Vinmarken er opdelt i fem forskellige parceller med henblik på at kunne udøve den optimale vitikultur på hver enkelt parcel og samtidig kunne differenciere høsttidspunktet. På denne måde opnår man en langt bedre frugt, og netop den høje kvalitet i druerne er en stor del af hemmeligheden i denne ellers handsoff-vin.

Druerne bliver efter afstilkning lagt på 2.500 liters cementtanke, hvor de ligger afkølet med skindkontakt i 7 dage, inden temperaturen hæves, og den alkoholiske gæring kan begynde som en spontangæring (med druernes naturlige gærceller).

Den alkoholiske gæring finder sted over 2 ½ uge, hvorefter der foretages piquage to gange dagligt for at opnå et optimalt udtræk af aroma, farvestoffer og tanniner, når skindet brydes.

Når den alkoholiske gæring er tilendebragt, tappes 85% af vinen over på en lille tank, som løftes op, så vinen via tyngdekraften kan løbe over i brugte franske egetræsfade.

Vinen påbegynder derefter selv sin malolaktiske gæring, som sker i løbet af de 9 måneder vinen ligger på de franske fade. Når lagringen er tilendebragt, selekteres og færdigblandes vinen, inden den aftappes uden hverken filtrering eller klaring.

Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System