Psykopaten

Psykopaten
Klik på billederne herunder for at forstørre
LandDanmark
OmrådeDjuesland
Alkohol5,8
Indhold50cl
Stk.1
Sindssygt IPA. På Ølfestivalen i 2014 forsøgte Jonas så på en hemmelig fadølshane med 80 liter prototype at overrumple både Peter og festivalgæsterne med denne vanvittige øl.
DKK 55,00
Antal:

Peter Bennike er salgschef i Syndikatet. Han elsker de bitre, aromatisk IPAer, og det kan ikke blive vildt og udfordrende nok.

I 2013 præsenterede han Syndikatets brygmester Jonas Jacobsen for en udfordring: "Du kan ikke brygge en øl, der er for bitter til mig.” Handsken blev taget op. Der blev studeret og testbrygget med sigtekornet indstillet på en virkelig bitter Pale Ale, gerne ude af balance men ikke uden at det giver mening.

På Ølfestivalen i 2014 forsøgte Jonas så på en hemmelig fadølshane med 80 liter prototype at overrumple både Peter og festivalgæsterne med denne vanvittige øl.

Navnet gav sig selv og i smug havde Syndikatets faste illustrator Torben Iisager begået en tegning af Peter til fadølsskiltet – og siden hen til etiketten.

Første glas blev skænket til idémanden selv, som med sit sædvanlige skæve smil kundgjorde at det var godt forsøgt, men den var altså ikke for bitter.

Publikum var også begejstrede nok til at de 80 liter var udsolgt halvvejs inde i festivalen. I 2015 skaffede de, de cirka 50 kg humle, der skulle til for at brygge 1000 liter. I første omgang kun som fadøl.

Sådanne humlemængder er en udfordring når det kommer til at tappe på flasker. Men den slags er jo blot et spørgsmål om teknisk udvikling, så siden starten af 2016 har du kunnet finde Psykopaten på hylderne af flaskeøl.

Udviklingsprocessen var lang, og de er stolte af resultatet.

Søg på Vin-Gaven

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vore nyhedsbreve og modtag informationer om tilbud og arrangementer.

Åbningtider Jul

Se mere her:

Vin-Gaven ønsker alle en glædelig Jul 

 

Vin-Gaven på facebook 

 

Følg Vin-Gaven på Facebook, hvor vi vil holde dig opdateret med nyheder og gode tilbud.

Special ØL

Se Vin-Gavens store udvalg af special øl.

Gavekurve

Se det store udvalg af vores gavekurve her.

Copyright © 2013 - www.vin-gaven.dk                                    Vodskovvej 44  -  9310 Vodskov  -  CVRNr: 30368606  -  Tlf: 2074 5510  -  email: butik@vin-gaven.dk